Julpynt

Imorgon är det Första Advent allihopa!! Gissar att det är många fler än jag som ska avnjuta lussekatter, pepparkakor och glögg imorgon:)
För att förbereda morgondagen har vi julpyntat hela huset idag. Blev jättefint! Allt rött och guld känns verkligen trevligt den här tiden på året. Jag skulle vilja presentera en av tomtarna som fick komma fram idag, en nyinköp för i år. Jag köpte den när mamma och jag blev inbjudna till en "öppet hus" liknande tillställning i en inredningsaffär. Dom hade 20% på alla julsaker och självklart ett nypåfyllt lager:) Jag fastnade för denna direkt!Vilken är din favorit tomtedesign?

Ha en underbar Advent!
Kramar Luva


Julkort

Hej på er!

Idag kom årets julkortspåse på posten. Såhär ser den ut i år.Den påminde mig om att senast den 16 december måste de vara iväg. Undrar vem man får av i år? Alltid lika spännande att se vilka som fortfarande följer den mysiga traditionen med "äkta" julkort, istället för mail. Personligen tycker jag mailen är opersonliga. Jag blir mycket gladare av få söta små kort i postlådan och veta att någon verkligen har ansträngt sig.

Vad tycker ni?

Kramar Luva


Fönstersnö

Hallå där hemma i stugorna! Nu drar det ihop sig till advent, men utomhus ser det ut som en regnig oktoberdag. Men då finns det nått så finurligt som fönstersnö.

Gör såhär: 1. Tejpa lagom stora rutor på fönstret med t.ex. maskeringstejp eller liknande.

2. Ta sprejflaskan och spreja längst tejpen.
 Det räcker att spreja längst tejpen en gång, då lägger sig snön på båda sidorna tejpen. Men det beror såklart på hur mycket snö du vill ha. 

3. Dra bort tejpen

 Vips har du ett spröjsat fönster med snö lagom till advent! Underbart vackert!

Men det finns en hel del dåliga sorters snö som kan förstöra det hela. Antingen att den rinner eller är för torr. Därför har jag ett tips. Köp denna:


Exklusiv och dyr? undrar kanske ni. Nej dyrast är inte alltid bäst! Endast 29kr på ICA MAXI! Men se upp 55kr på Obs!

Tips: Ju närmare du sprejar, ju intensivare, tätare och smalare snösträng. Gör inte heller för små rutor då den eleganta upplevelsen lätt förstörs.

Resultat:


Kopiera inte detta inlägg, men länka väldigt gärna hit!

Lycka till! Kramar Luva


Fullt upp

I veckan har det varit fullt upp. Har det inte varit nått i skolan så har det varit nått att göra hemma. Detta är inte bra för min nystartade julblogg, som fortfarande ser ut som ett gammalt inslagspapper från förra julen. Men i helgen ska jag försöka ändra på detta. Jag har fått lite heta tips från er kära läsare och jag ska också låna en photoshopbok av min kusin.

Idag har jag trots allt hunnit med lite julförberedelser. Vi har sprejat fönstren men snö.

 Är detta något som ni också brukar göra?

Imorgon lovar jag att komma med ett hett tips om den absolut bästa snön!

Kram på er //Luva


Ho Ho Ho

Här är en länk till en underbar julklappssida för alla julälskare! För er som gillar adventskalendrar är detta en guldgruva!

http://www.5arstider.se/list_varugrupp.asp?varugrupp=184&t=Adventskalender

Hoppas ni gillar den!

Luva

Harvesttime

Jag har hittat en helt underbar sida men jättehäftiga tomtar. Ni måste bara kolla in den här sidan!
http://www.harvesttime.se/produkter.asp?id=9&pageNum_rsprodukter=1
Min favorit designer är Marie Runestam.


Tina´s JulTina har sin första tävling på sin blogg nu! Visst vore det mysigt att vinna en cd med julsagor!

Glad Lördag på er! Nu är det två veckor till advent!

Advent närmar sig med stormsteg nu. Bara ett par veckor till man ska gå ut i förådet och hämta upp de gamla vännerna igen. Tomtarna kommer nämligen upp även de till första advent i vårt hus. Jag menar varför vänta? Ju tidigare de kommer upp desto längre kan man ju njuta av deras närvaro.Såhär såg det ut förra advent när vi fick besök utav min moster och hennes man. Visst blir man glad när man inte har tänt de första ljuset än? Det innebär ju att man har fyra hela veckor av julmys kvar framför sig.


Julbloggar!

Nu finns jag förhoppningsvis snart på julbloggar.se!

<a href="http://www.hittajulklappar.se">Julklappstips</a>
<a href="http://www.julbloggar.se">Julbloggar</a>

Pepparkaksgubbe till granen

Som min stora debut som julbloggare vill jag presentera ett av förra årets sötaste inköp. Jag hittade honom på Harrods julavdelning i London och han såg så fin ut på en av granens högsta kvistar.

Som min stora debut som julbloggare skulle jag vilja presentera denna lille pepparkaksgubbe, ett av förra årets sötaste inköp. Jag hittade honom på Harrods julavdelning och han såg så söt ut på en av granens högsta kvistar.

Jag skulle också vilja säga att ni som läser detta får gärna ge mig tips om hur jag kan julpynta min blogg. Jag är ju ny men vill gärna passa in i julstämningen.

Kram på er!

Välkommen till min Julblogg!

Hej på er allihop! Hoppas allt är bra med er!
Jag är en 18årig tjej och bor i ett hus på landet med min familj och mina tre katter. Det är den perfekta miljön för julmys om ni frågar mig. Jag älskar Julen och allt som hör där till och hoppas på att kunna förmedla detta till er.

Kram Luva

RSS 2.0